Solarplexius - Lättmonterat solskydd för enkel och snabb montering

Solskydd i färdigskuren Polycarbonat för snabb montering
SELECT YOUR COUNTRY:
Du är här: Skip Navigation LinksSolskydd

Solskydd för enkel och snabb montering

Så fort solen tittar fram börjar temperaturen i bilen att stiga. Först är det skönt, men så snart 25 gradersstrecket är passerat blir det för varmt och vid 30 grader är det olidligt för både människor och djur. Värst är det i kombibilar med stora glasytor där solen utan hinder gassar in och på kort tid stiger kupéluften snabbt upp till bastuliknande temperaturer.

Men med Solarplexius kan du stänga ute solen, då systemet eliminerar hela 90% av solljuset. Resultatet är att temperaturhöjningen blir betydligt långsammare och temperaturen trivsammare.

Solarplexius stoppar inte bara solen från att titta in, utan även nyfikna eller långfingrade personer från att se vad du har i bilen. Med Solarplexius minskar du risken för inbrott avsevärt. Ifall du skulle glömma eller lämna kvar något värdefullt i bilen så ser ingen utifrån vad som finns i bilen. Däremot hindras du inte från att se ut, utan har full kontroll över vad som händer utanför. Du ser ut, men ingen ser in i bilen.

En annan fördel är att körning i mörker blir säkrare, eftersom med Solarplexius bländas du inte av strålkastare i backspegeln. Du är skyddad mot starkt ljus utan att få försämrad sikt bakåt. Dessutom får din bil ett nytt och sobert utseende med Solarplexius.

Solarplexius är en svensk uppfinning och har funnits på marknaden i över 20 år, på vägarna i Europa åker mer än 500.000 nöjda användare. Solarplexius är krocktestat av svenska VTI och godkänt av tyska TÜF.

Tonade rutor på bilen?

Med solskydd från Solarplexius är det enkelt att tona rutorna på din bil. Solskyddet är exakt anpassat efter respektive bilmodell. Du monterar det själv på några minuter. Du behöver inte oroa dig för bubblor, lim eller besvärande skarvar på dina rutor. Du beställer ett solskydd som är exakt anpassat för just din bil. Vid beställningen är det viktigt att du väljer rätt bilmärke, modell samt årsmodell. Detta för att du ska få en produkt som passar just din bil.

Hundar & Husdjur

Tänk på ditt djurs bilklimat. Vårt solskydd är en mycket bra skyddsåtgärd för dina husdjur. Många av våra kunder är hundägare och vet hur odrägligt dom har det i bilen under sommarhalvåret. Även om temperaturen ute kanske inte är så hög är det viktigt att tänka på hur temperaturen i bilen förändras. Många gånger räcker inte AC´n ända bak till bagaget där hunden sitter. Med Solarplexius minskar du värmen i dessa utrymmen. Djuret får ett svalare bilklimat och en trevligare biltur. Solarplexius minskar även värmestigningen när bilen står parkerad vilket gör att du fortare får ner temperaturen i bilen när du kör.

Tänk på att ALDRIG lämna hunden i bilen om det är varmt ute.

Reducera inbrottsrisken

Med solskydd från Solarplexius får ett extra skydd mot tjuvar. Vårt solskydd minskar på ett mycket effektivt sätt möjligheten till insyn i bilen, vilket innebär att man inte har möjlighet att se vad som förvaras i bilen. Många av bilinbrotten som sker är inte planerade utan sker när någon ser att det finns något värdefullt i bilen.

 

Lystring hundägare!

Den stigande värmen blir snabbt en fara för din hund som befinner sig i bilen. Med solskydd från Solarplexius minskar du temperaturen och underlättar för din fyrbenta vän. Skydda husdjur

Hitta solskydd för min bil

Lägg din order redan nu för att minska risken för inbrott och slippa obehagliga temperaturer i bilen när solen lyser. Hitta pris för min bil
SOLARPLEXIUS
Jägarvallsvägen 11
584 22 Linköping
Telefon: 013-870 41
Alla priser på webbplatsen är inklusive frakt

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats. Läs mer här.

GDPR-PolicyVälj din bilmodell