Solarplexius - Lättmonterat solskydd för enkel och snabb montering

Solskydd i färdigskuren Polycarbonat för snabb montering
SELECT YOUR COUNTRY:
Du är här: Skip Navigation LinksSolskydd

Solskydd för enkel och snabb montering

Solarplexius stoppar inte bara solen från att titta in, utan även nyfikna eller långfingrade personer från att se vad du har i bilen. Det minskar risken för inbrott avsevärt, ifall du skulle glömma eller lämnar kvar något värdefullt i bilen. Däremot hindras du inte från att se ut, utan har full kontroll över vad som händer utanför.

En annan fördel är att körning i mörker blir säkrare, eftersom med Solarplexius bländas du inte av strålkastare i backspegeln. Du är skyddad mot starkt ljus utan att få försämrad sikt bakåt. Dessutom får din bil ett nytt och sobert utseende med Solarplexius.

Så fort solen tittar fram börjar temperaturen i bilen att stiga. Först är det skönt, men så snart 25 gradersstrecket är passerat blir det för varmt och vid 30 grader är det olidligt för både människor och djur. Värst är det i kombibilar med stora glasytor där solen utan hinder gassar in och på kort tid stiger kupéluften snabbt upp till bastuliknande temperaturer.

Men med Solarplexius kan du stänga ute solen, då systemet eliminerar hela 90% av solljuset. Resulatatet är att temperaturhöjnngen blir betydligt långsammare och temperaturen trivsammare.

Solarplexius har funnits på marknade i över 20 år och på vägarna i europa åker mer än 200.000 nöjda användare. Solarplexius är krocktestat av svenska VTI och godkänt av tyska TUF

 

Tonade rutor på bilen?

Med solskydd från Solarplexius är det enkelt att tona rutorna på din bil. Du monterar det på några minuter. Du behöver inte oroa dig för bubblor eller besvärande skarvar på dina rutor. Du beställer ett solskydd som är exakt anpassat för just din bil. Vid beställningen är det viktigt att du väljer rätt bilmärke, modell samt årsmodell. Detta för att du ska få en produkt som passar just din bil.

Husdjur

vårt solsydd är en mycket bra skyddsåtgärd för dina husdjur. Många av våra kunder är hundägare. Detta för att vår lösning är ett effeltivt sätt att förhindra för höga temperaturer i bilen.

Inte bara när solen lyser

Med solskydd från Solarplexius har du också ett extra skydd mot tjuvar. Vårt solksydd minskar på ett mycket effektivt sätt möjligheten till insyn i bilen, vilket innebär att man inte har möjlighet att se vad som förvaras i bilen.


Här kan du beställa enkelt och lättmonterat solskydd från Solarplexius.

Lystring hundägare!

Den stigande värmen blir snabbt en fara för din hund som befinner sig i bilen. Med solskydd från Solarplexius minskar du temperaturen och underlättar för din fyrbenta vän.

Beställ nu!

Lägg din order redan nu för att minska risken för inbrott och slippa obehagliga temperaturer i bilen när solen lyser.
SOLARPLEXIUS
Jägarvallsvägen 11
584 22 Linköping
Telefon: 013-870 41
Alla priser på webbplatsen är inklusive frakt

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats. Läs mer här.

GDPR-PolicyVälj din bilmodell