Skydda dina barn mot solens strålar

Alla föräldrar vet hur besvärligt det ibland kan vara att ge sig ut att resa med småbarn. Speciellt när solen stör högt på himmelen. Ibland ser man nödlösningar med handdukar som hänger i fönstret, eller solskydd med sugproppar som lossnar och ramlar ner.

Solen irriterar och resan blir fylld av barngråt. Även en kort resa kan vara ett bekymmer.

Om man på en långresa parkerar bilen i solen blir temperaturen i bilen skyhög på bara en liten stund. Med Solarplexius unika lösning för solskydd till bilar är inte solen längre ett problem. Med vår lösning kan du snabbt montera solskyddet på bilens bakrutor. Vårt unika system gör det mycket enkelt att montera solskydd på din bil. På några minuter minskar du solen strålar med 90%. Temperaturen sjunker i bilen och resan blir svalare och betydligt lugnare.

När du beställer solskydd av oss får du tillskillnad från vanlig solfilm rutor som är anpassade efter just din bil. Rutorna är utskurna i Polycarbonat och passar perfekt. Vill du kan du enkelt demontera dom om du så önskar. Ingen åverkan på bilen, inga glipor bubblor eller repor.

Solskydd från Solarplexius är en svensk uppfinning och har funnits i över 20 år. Vi har idag över 300.000 nöjda kunder och säljer våra produkter över hela Europa.

Beställ ditt solskydd redan idag.

Tid

Yttertemp

Skugga/Sol

Temp i bil

08.30

14° C

skugga

19° C

09.30

18° C

skugga

38° C

10.30

20° C

blandat

47° C

11.15

20° C

sol

58° C

12.00

23° C

sol

62° C

13.30

22° C

sol

85° C