Vi på Solarplexius arbetar hängivet för våra kunder under dessa utmanande tider.
Alla våra leveranser behandlas under normal tidsram. Stanna hemma. Var försiktig

Produkten


Ingen solfilm, färdigskurna skivor i 1mm PC

Tillskillnad från vanlig solfilm är Solarplexius en hård, böjbar skiva i polykarbonat. Materialet är okrossbart och går att böja extremt. Materialet är genomgående tonat. Ljustransmissionen är 10%. Med Solarplexius toning på din bil så ser ingen in i bilen, men du som förare ser ut. Det fungerar på samma sätt som ett par solglasögon. Du har samma egenskaper som en solfilm med Solarplexius. Det reducerar värmen, tar bort 90% av det direkta solljuset och du stoppar insyn i din bil. Solarplexius är krocktestat av svenska VTI och godkänt av Tyska TÜF.

Visa priser

Du monterar enkelt själv på 15 minuter

Solarplexius är extremt enkelt att montera. Du böjer in skivorna bakom bilen inredningen runt glasrutorna, sedan låser du fast dem med fäst klipps. Du behöver inga verktyg och du behöver inte göra någon åverkan på din bil. Toningen är färdigskuren efter just din bilmodell.

Hitta solskydd till min bil

Inga bubblor, inga repor, inget vatten, inget lim

Att montera en solfilm är inte lätt. Många upplever bök och stök med vatten, såpa och lim. Att sedan passa in filmen så den täcker hela rutan och samtidigt få ett resultat utan bubblor är ingen enkel uppgift. Många gånger blir resultatet dåligt och du blir missnöjd. Med Solarplexius slipper du allt detta bök. Skivorna levereras färdigskurna efter varje unik bilmodell. Det enda du som kund måste göra är att torka av dina rutor så dem är rena. Sedan böjer du enkelt in Solarplexius skivan och låser den med de medförande fästklippsen. Detta tar generellt 15 minuter. En annan fördel med Solarplexius är att du inte kan få synliga repor utifrån. Om du råkar repa din ruta på insidan så syns det inte utifrån. Detta för att materialet är genomtonat och hårt, inte tunna sköra som vanliga solfilmer.

Beställ nu

Färdigskuret för respektive bilmodell

Beställer du toning från Solarplexius så får du en exakt färdigskuren produkt efter din unika bilmodell. Du behöver inte modifiera dina solskydd på något vis. Alla produkter är framtagna och prövade av oss på Solarplexius. Vi har till över 4000 bilmodeller för snabb leverans.

Kontakta ossÖver 500 000 nöjda kunder

Solarplexius startades 1988 i Linköping. Sedan dess har vi ökat vår marknad från endast Sverige och exporterar idag vår produkt till 12 länder i Europa. Detta har skapat att vi har över 500 000 nöjda kunder med vår toning i sina bilar. Vi tillverkar alla våra produkter i Linköping.


Minskar värmen & insynen i bilen

De största anledningarna till att folk tonar sina rutor är att man vill minska värmen och att motverka insyn i bilen. Solarplexius stoppar 90% av det direkta solljuset och det minskar värmen avsevärt. Genom att tona rutorna med Solarplexius skapar du ett behagligare bil-klimat där du och dina passagerare blir glada och nöjda. Dessutom stoppar Solarplexius all insyn på de rutor du väljer att tona. Det minskar risken för inbrott i bilen och med tonade rutor får din bil ett snyggare utseende.

Visa priser

Snabb leverans

Solarplexius toning står klar för omgående leverans till dig som kund. Nästkommande arbetsdag efter din beställning tillverkar vi dina solskydd i vår fabrik i Linköping. Paketen lämnar sedan oss på eftermiddagen och din order är på väg till ditt lokala postombud. Efter som vi har egen produktion så kan inga artiklar ta slut och vi garanterar att dina varor skickas omgående.

Hitta solskydd till min bil