Vi på Solarplexius arbetar hängivet för våra kunder under dessa utmanande tider.
Alla våra leveranser behandlas under normal tidsram. Stanna hemma. Var försiktig

kundrecensioner


Här följer några recensioner som vi fått från våra kunder. Med solskydd från Solarplexius ska det vara enkelt och snabbt att tona rutorna på din bil och resultatet blir alltid perfekt. Se vad våra kunder tycker nedan:Detta trodde jag var för bra för att vara sant innan jag köpte solskydden till min v50! Jag hade fel! Tack för en bra produkt! alla klarar montera det! Tog 20 min sen var det klart till full belåtenhet.
Ronnie


Nu har jeg fått plexiglassene. Meget fornøyd!
Rask levering, godt produkt, meget god service!
Vil handle mere av deg, og vil anbefale alle i mitt nettverk til og handle fra deg!
Takk så langt!
Mikkel Ole Sokki


Den bästa uppfinningen någonsin! Kan med trygghet ha min hundar med oavsett hur mycket solen skiner, dom dämpar enormt när man är ute och kör. Trots att man bytt bilmärke några gånger så finns ingen tvekan om att köpa ny Solarplexius det är det första som görs när bilen är beställd. En stor fördel är att dom är lätta att sätta in och ta bort samt alltid snabb leverans.
Lena


När jag bytte bil visste jag inte hur snabbt jag skulle beställa nya solskydd då det var det jag mest saknade och nu sitter dom där och dessutom är de så enkla att montera att jag klarade av det själv...
Birgitta


Jag försökte hitta en firma som monterade solfilm men det gick inte så bra. Köpte egen solfilm för montering, det gick ännu sämre, slängde allt i soptunnan. Fick tips om Solarplexius, beställde enkelt på hemsidan till 5 st rutor.
Jag gick ut för att testa lite 15 min senare var jag färdigmonterad och inne igen, vad säger man, respekt. Enkelt-bra passform-bra färg. Har rekommenderat produkten till många.
Patrik


Perfekt passform, grym funktion!
Pär


Har tidigare lämnat in bilarna jag haft för solfilmning hos firmor som brukar landa på ca 4-5000 kr. Provade solarplexius till min förra volvo v70 och vart riktigt nöjd. lätta att ta av och på, tog ca 20minuter för mig att trycka fast skivorna på alla bakrutor på min bil. Så nu har mina två nya bilar fått sig varsin uppsättning av solarplexius, kommer helt klart hellre köpa solarplexius till bilarna framöver, än att lägga ut 2-3tusen mer hos solfilmnings-firmor helt i nödan :)
Kristoffer


Enkelt att montera, mycket billigare än verkstadstoning, alltid perfekt resultat, tom för mig som har tummen mitt i näven när det gäller bilar. Helnöjd. Och varmaste rekommendationer
Richard


Är inne på min tredje bil nu med solskydd ifrån Solarplexius och kan inte annat vara än helnöjd. Barnen har alltid tyckt det varit varmt och solig där bak i bilen men med solskydd ifrån er är de helnöjda.Ingen sol och tryckande värme där bak längre. Även hunden är helnöjd. Sen att bilen blir lite med "hot" är ju inte fel heller plus att man kan ha stöldbegärliga prylar i bagaget utan att bovarna ser det.
Henrik


Köpte solarplexius för några månader sedan till min mitsubishi galant (sedan) , och måste säga att jag är mycket mycket nöjd! Värt varenda öre! Enkelt att montera tog mig Max 10 min och ser väldigt bra ut invändigt och utvändigt, och det finns dem som säger att det skramlar, det är en lögn! Jag har mycket bas och har inte märkt någonting. Tack ska starkt rekommendera er.
Tim


Inledningen var ganska så enkel. Ibland vill man slippa att mäta, klippa och klistra solskydd själv på bilen och då är Solarplexius ett självklart val. Valde solskydd till min V70 '98:a och de hade mycket i lager.
Johan

Lystring hundägare!

Den stigande värmen blir snabbt en fara för din hund som befinner sig i bilen. Med solskydd från Solarplexius minskar du temperaturen och underlättar för din fyrbenta vän. Skydda era husdjur

Beställ nu!

Lägg din order redan nu för att minska risken för inbrott och slippa obehagliga temperaturer i bilen när solen lyser. Beställ nu