Vi på Solarplexius arbetar hängivet för våra kunder under dessa utmanande tider.
Alla våra leveranser behandlas under normal tidsram. Stanna hemma. Var försiktig

Lätt att montera

Bättre än solfilm

Perfekt resultat

Solarplexius solskydd

Färdigskuren toning till mer än 4500+ modeller

✔ Tar bort 90% av det direkta solljuset
✔ Blockerar UV-strålar
✔ Färdigskurna för perfekt passform
✔ Okrossbart material
✔ TÜV-testad och certifierad
✔ Snabb och enkel montering på 15 minuter
✔ Minskar värme & insyn i bilen!

Hitta din bil Läs mer

LÄTTMONTERAT SOLSKYDD

Inga bubblor, inga repor, inget vatten, inget lim!

Så fort solen tittar fram börjar temperaturen i bilen att stiga, först är det skönt men när temperaturen passerar 30 grader så är det nästan olidligt. Dagens bilar med stora glasytor värmer på kort tid upp kupéluften till bastuliknande temperaturer. Solarplexius är ett solskydd som eliminerar 90% av solljuset. För varje grad du kan hålla nere temperaturen förbättras komforten rejält.

Läs mer här!

GLADARE BARN I BAKSÄTET

SKYDDA DINA BARN MOT SOLENS STRÅLAR

Alla föräldrar vet hur besvärligt det ibland kan vara att ge sig ut att resa med småbarn. Speciellt när solen stör högt på himmelen. Ibland ser man nödlösningar med handdukar som hänger i fönstret, eller solskydd med sugproppar som lossnar och ramlar ner. När du beställer solskydd av oss får du tillskillnad från vanlig solfilm rutor som är anpassade efter just din bil. Rutorna är utskurna i Polycarbonat och passar perfekt. Vill du kan du enkelt demontera dom om du så önskar. Ingen åverkan på bilen, inga glipor bubblor eller repor.

Läs mer!

LYCKLIG HUND

HUNDÄGARE, TÄNK PÅ TEMPERATUREN I BILEN!

Även om temperaturen ute kanske inte är så hög är det viktigt att tänka på hur temperaturen i bilen förändras. Även om man bara lämnar hunden en kort stund kan det få katastrofala konsekvenser. Ganska snabbt kan det bli runt 85 grader i bilen och då har hunden ingen chans. Det går inte att säga någon exakt tid det går att lämna sin hund i bilen utan det bästa är att inte göra det alls.

Läs mer

MINSKAR VÄRMEN & INSYNEN I BILEN

Solarplexius är krocktestat av svenska VTI och godkänt av Tyska TÜF.

De största anledningarna till att folk tonar sina rutor är att man vill minska värmen och att motverka insyn i bilen. Solarplexius stoppar 90% av det direkta solljuset och det minskar värmen avsevärt. Genom att tona rutorna med Solarplexius skapar du ett behagligare bil-klimat där du och dina passagerare blir glada och nöjda. Dessutom stoppar Solarplexius all insyn på de rutor du väljer att tona. Det minskar risken för inbrott i bilen och med tonade rutor får din bil ett snyggare utseende.

Läs mer här

SMITTSKYDDSSKÖLDAR

Med lucka

Vår nya smittskyddssköld är ett stabilt smittskydd i Makrolon som monteras utan verktyg. Den 12 mm tjocka basplattan säkerställer att smittskyddsskölden står stabilt.
Skölden ger skydd mot bakterier & luftburna virus. Enkel snygg design. Levereras i två delar för enkel montering.

Alla fristående sköldar på fot har shoppinglucka centrerat i nederkant. Detta för att underlätta hantering av dokument osv.

Läs mer Beställ här

Universal smittskyddsbarriär för bilar.

3-delad justerbar sköld för att passa alla bilar. Snabb & enkel installation i nackstöden. Stoppar risken för droppsmitta mellan kunder och chaufför. Minskar även risken för rån samt våld.

Denna produkt är utmärkt för dig som bedriver taxiverksamhet, persontransport eller vill avgränsa din främre del av bilen generellt i rådande coronatid.

Läs mer!

SpecialPlastic BY Solarplexius

Plastiskivor för dina behov

Solarplexius tillhandahåller ett brett sortiment av olika typer av plast för industri, vård & omsorg, byggnation, hem mm .
Vi tar även emot specialbeställningar efter dina önskemål av former, mått och dimensioner.

Material som vi erbjuder är Polycarbonate, PETG, ABS samt PC/ABS.

Läs mer!

Vi hjälper gärna till.

Via livechat, telefon och mail

Vi strävar efter att göra våra kunder nöjda med den produkt de köper. Vi har tillverkat lätt och snabb monterat solskydd sedan 1988. Vår kompetenta kundservice är alltid till hands för att svara på dina frågor.

Vanliga frågor Support

Solarplexius är marknadens enklaste & tåligaste toning för bilar.

Materialet är färdigskuret, Okrossbart och det blir alltid ett perfekt resultat.

Monteringen är super smidig & enkel och tar endat 15 minuter - Inget som traditionell Solfilm.

Vi har mer än 500 000 nöjda kunder över hela Europa